Bygg tryggt med EGH Bygg

EGH Bygg är ett komplett byggföretag. Vår vision är att samla samtliga yrkeskompetenser inom bygg- och anläggning under ett gemensamt tak för att erbjuda trygga byggprojekt till våra kunder, stora som små.

 

Vi har de verktyg, maskiner och yrkeskompetenser som krävs för att beräkna, leda och administrera samtliga delar i en byggentreprenad. Vi vet att denna sammansättning gör oss unika och oberoende av underentreprenörer, något som våra konkurrenter ofta har stora problem med, eftersom de inte kan garantera kvaliteten i alla led.

 

EGH Bygg har stadigt expanderat sedan starten. All expansion och förändring kräver en ständig utveckling av rutiner för administration och projektledning för att kunna säkerställa kostnadseffektiva lösningar och hög kvalitet. Våra projektledare säkerställer, tillsammans med våra byggledare, att våra kunder alltid har en smidig dialog med oss. Vi arbetar öppet och transparent i våra projekt. Vi har egna servicebilar och kan erbjuda en helhetslösning för underhåll inom bygg, el och VVS.