Om oss

Vi är ett privat ägt företag som har specialiserat oss på kundhantering och digital butikskommunikation. Med lång erfarenhet är vi en stabil internationell aktör och på många områden pionjärer och branschledande. Vi hjälper ditt företag att öka försäljning och lönsamhet genom vår expertis och innovationer. Vi har levererat hundratusentals bildskärmar till mer än tio länder, och miljontals kunder går igenom vårt nyckelfärdiga system varje dag.

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för flera branscher och designar enheter tillsammans med kunden från början till slut. Vi implementerar nyckelfärdiga kösystem, ESL lösningar och digitala displaylösningar från 3D-design till professionell installation och driftsättning. Enkel innehållshantering, produktkompatibilitet och anpassad design gör våra lösningar bäst på marknaden.

Tillsammans moderniserar och definierar vi er kommunikation. Våra lösningar bidrar till merförsäljning, kostnadsbesparingar och ger en effektiv ROI samt lämnar era kunder med ett positivt uttryck.

 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss med vilken förfrågan du än kan tänkas ha. Vi står redo att träffa nya samarbetspartners för såväl långa som korta affärsrelationer.

EWQ Sverige AB

 

Telefon: +46 (0)73-313 98 41

 

sverige@ewq.zone