Apoteket AB

Sveriges största apotekskedja, Apoteket, har valt EWQ som leverantör för digitala skärmar! Nästan 400 affärer omkring Sverige utnyttjar digitala skärmar bl.a. för att visa erbjudanden, bilder och både inre- och yttrekommunikation.

Babor

Hudvårdsmärket som funnits sedan 1956 har nu öppnat en Flag Ship Store i Stockholm. EWQ är här stolta leverantörer av digital signage och det högteknolgiska systemet ”Lift and Learn”.

Efendys

En restaurang som erbjuder internationella maträtter i en mycket rustik och trevlig miljö. Här tilllagas all mat med färska varor från grunden och allt lagas på plats.EWQ är stolta leverantörer av digital signage samt tillhörande casings.

Taku Taku

Detta är en vegansk matkedja med lika färgstark inredning som mat. Ett nytt koncept som speglar nytänkande, innovativa ideer samt hållbarhet. EWQ är stolta leverantörer av digital signage.

Tretti

Hos Trettti hittar du Nordens största sortiment på vitvaror och utnämnd nio gånger i rad till årets e-handlare inom kategorin vitvaror. De har nu öppnat fyisika butiker i Stockholm, Halmstad, Helsingborg och Umeå. EWQ är stolt leverantör av digital signage, kösystem och elektroniska prisetiketter

Elgigianten

Hos elgigantens butiker hittar du ett brett sortiment av elektroni. Med ett smidigt kösystem och digitala prisetiketter höjs upplevelsen och servicegraden för kunderna. EWQ är stolta leverantörer av DS, ESL och kösystem.