Om oss

Nordic Shop Concept är en svensk tillverkare och leverantör av inredning. Företaget har sin bas i Göteborg och består av ett rutinerat team med många års erfarenhet av butiksproduktion till detaljhandeln. Våra erbjudanden täcker alla behov en kund kan ha i butikssammanhang eller i liknande typer av affärsverksamhet där det finns ett inredningsbehov att täcka. Vi tillhandahåller allt från konceptutveckling och konstruktion till installation och montage och naturligtvis även själva kärnan i vår verksamhet – produktion och logistik.

 

Vi hoppas att det verkligen framgår att vi har ett genuint intresse och engagemang för design och produktion av inredning. Det är av största vikt för oss att våra kunder alltid får den kvalitet de förväntar sig, till ett bra pris, levererad på utsatt tid.

 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss med vilken förfrågan du än kan tänkas ha. Vare sig det är en snabbjustering av ditt butiksljus eller ett mer omfattande produktions- och logistikprojekt. Inget jobb är för stort eller för litet. Vi står alltid redo att träffa nya samarbetspartners för såväl långa som korta affärsrelationer.

 

Nordic Shop Concept

Sisjö Kullegata 8

436 32 ASKIM

Telefon: +46 (0)31-205100

info@nordicshopconcept.com