Intersport

I april 2019 öppnades butiken på Fältöversten i Stockholm och är en av Europas mest moderna och digitaliserade sportbutiker. Det nya konceptet ger ett helhetsintryck som in i minsta detaljs präglas av kedjans omnifokus.

 

Nordic Shop Concept har haft glädjen att vara med Intersport från start och ansvarat för projektering, konceptutveckling, konstruktion och produktion av en helt ny inredningslinje.

Martin & Servera

I ett samarbete med BAS har Nordic Shop Concept designat, konstruerat, producerat och installerat all inredning till Martin & Serveras restaurangbutik i Bromma. I oktober 2017 öppnade Martin & Servera en till restaurangbutik i Årsta. Här har vi varit med och ritat och byggt hela butiken från grunden samt vidareutvecklat butiks/exponeringskonceptet.

 

Med det nya konceptet sätter Martin & Servera en ny standard i Norden när det kommer till Cash & Carry koncept. Stor möda har lagts på att skapa känslan av en lagerbutik med ett modernt uttryck och ett stort fokus på färskvaror.

Axel Arigato

Nordic Shop Concept har tagit fram och levererat inredningen till Axel Arigatos nya flaggskeppsbutik i London. Butiken öppnade på Broadwick Street i Soho i september 2016. Den är designad av arkitekten Christian Halleröd och kommer att vara Arigatos första globala flaggskeppsbutik.

 

“Cutting edge design mixed with a sense of ease and authenticity” är hur svenske designern och grundaren Max Svärdh beskriver det estetiska. En ytterligare intressant aspekt av det nya varumärket är inställning till den digitala eran, som Max Svärdh själva kallar det. Han menar att det uppstår nya trender varje dag i vår tid och att det därför är viktigt att uppdatera kollektionen ofta.

Babor

Nordic Shop Concept har varit med och designat och tillverkat skönhetsmärket Babors montrar och inredning. Våra designers har tillsammans med Babor tagit fram en modern och elegant inredning som håller den höga standarden som branschen kräver. Vi levererar löpande ut inredning vid utställningsmässor samt inredning till butiker, salonger och SPA. Det är ett spännande samarbete och det är kul att vara med på Babors resa då de hela tiden strävar efter att vara ledande och i framkant med sina montrar och inredning.

Kungsängen

I ett samarbete med BAS har NSC tagit fram ett nytt butiks/exponeringskoncept för Kungsängen. I september 2016 levererades och installerades inredningen till den första butiken till Kungens kurva i Stockholm. Butiksinredningen är sammansatt för att skapa rumskänsla och allt från skyltar till visningar gör det lättare för kunden att handla.

Taku Taku

I samarbete med EWQ och EGH Bygg har NSC färdigställt Taku-Takus fjärde restaurang som är nu finns representerad i Hötorgshallen. Hos Taku Taku kan du avnjuta slow cooked fast food, lagad på enbart vegan råvaror. Inspirationen till smakerna har hämtats från hela världen.