Projektledning

Vi är vana vid att leda hela projekt, stora som små. Hos oss är du trygg med att kvaliteten av dina produkter säkerställs, att kostnader hålls nere samt att vi levererar utsatt datum.

Koncept & Design

Vi hjälper dig att utveckla ett hållbart koncept. Våra erfarna designers har fingertoppkänsla för färg, form och detaljer. Våra idéer visar vi genom moodboards och 3D visualiseringar.

Konstruktion

Våra kompetenta konstruktörer säkerställer hög kvalitet på all sorts inredning till rätt pris. Vi är experter på olika material och dess egenskaper och ser till att förena design med funktion.

Lager & Logistik

Vi har eget lager och arbetar ständigt med att förbättra kostnadseffektiviteten i transporterna. Med vår tjänst webbshop får ni en översikt av era artiklars aktuella saldo och priser.

Montage

En del av våra produkter är designade för att monteras av din egen personal andra kräver större kompetens. Vi hjälper gärna till med installation och montage när det behövs.

Produktion

Nordic Shop Concept har lång erfarenhet av skräddarsydda produktioner baserade på våra kunders behov. Med vår erfarenhet förbättrar vi priset, kvaliteten och tidseffektiviteten.